Thursday, January 20, 2011

"KETIKAMANA"

In The Name of ALLAH, The Most Gracious The Most Merciful

Ketikamana,

     Ketikamana Atoi taip entri ni, Atoi tengah layan lagu yang para pembaca sekalian sedang dengarkan.. lagu Binnabil Huda dendangan UNIC ni dapat menarik minat Atoi untuk beri pembaca sekalian ketenangan disamping mengingati junjungan besar Nabi Muhammad yang sangat kita cintai..

Ketikamana,

     Ketikamana Atoi taip entri ni, blog ni dah ade seramai 23 orang pengikut.. ataupun dalam bahase inggeris adalah followers. Jutaan terima kasih kepada mereka kerana sudi mengikuti blog nih..


Ketikamana,

     Ketikamana Atoi tengah taip entri ni, bilangan mereka yang mengunjung blog ni sudah pun mencecah seribu orang dan lebih.. Korang datang ramai2 ni bace tazkirah yang kat bawah sekali x??

Ketikamana,

     Ketikamana Atoi taip entri ni jugak, Atoi tengah diuji oleh ALLAH dengan ujian yang kecil tetapi sangat berat untuk dihadapi.. SESEMA!! Mungkin dah banyak sangat dosa dah ni..

Ketikamana,

     Ketikamana korang bace entri nih, Atoi nak korang taw yang Atoi tersangat rindu dah ngan family di MALAYSIA.. Semoga kita berjumpa lagi kan.. Rindu kat semua.!!

Ketikamana,

     Ketikamana Atoi nak teruskan menaip kat sini, Atoi teringat yang exam belum habis lagi.. So, x boleh nak panjang2..Kurang sehat pon kene study jugak la kan..

Ketikamana,

     Ketikamana korang tertanya2 kenapa Atoi post entri nih, korang akan dapati yang korang telah pun membazirkan mase dengan membace entri nih..HAHA!!

Semoga ALLAH merahmati kita..
Semoga kita berada didalam keredhoanNYA..
Salam Ukhuwah, Salam Rindu, Salam 1Malaysia..
Assalamualaikum..
Binnabilhuda..